@

Ons advies
is even dynamisch als het leven zelf

Particulier

Wonen

Uw eerste woning kopen? Of kiezen tussen een grondige verbouwing of een groter huis? Koopt u samen met uw partner, of liever alleen? U heeft er altijd belang bij om de mogelijkheden en gevolgen te overzien. Wij helpen u graag: deskundig en objectief.

Wonen
Familie en relatie

Familie en relatie

Samenwonen, trouwen, scheiden of gezinsuitbreiding? Minder of eerder stoppen met werken? Het is belangrijk dat u de mogelijkheden en gevolgen in beeld hebt. Wij adviseren u graag op elk belangrijk moment in uw leven. Objectief en deskundig.

Verzekeren

In uw leven loopt u financiële risico’s. Risico’s op beschadiging van uw eigendom of dat van anderen. Welk risico kan of mag u nemen? Voor de meeste zaken kunt u zich betaalbaar verzekeren. Dan wordt u financieel en administratief geholpen bij een probleem. Wij adviseren u graag over verzekeren. Deskundig en divers.

Verzekeren
Werk & Inkomen

Werk & Inkomen

Heeft u een nieuwe baan, of verliest u uw werk? Gaat u met pensioen? Dit heeft allemaal invloed op uw financiële situatie. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Wij brengen de consequenties graag voor u in kaart. En de mogelijkheden, want die zijn er altijd.

Particulier financieel advies bij...

Eerste woning

Eerste woning

Contact

Auto- en motorverzekeringen

Auto- en motorverzekeringen

Contact

Zorgverzekeringen

Zorgverzekeringen

Contact

 

Wij zijn er wanneer u ons nodig heeft

Wie zijn wij

078 - 681 18 30


Direct persoonlijk contact

Waar we wel naar streven is dat wanneer u een vraag of probleem heeft, u ons dit laat weten. Zodat we u kunnen helpen. Op dat moment praten wij met u van mens tot mens. Om vervolgens met alle ervaring en contacten die wij met andere deskundigen hebben, u zo goed mogelijk van dienst te zijn.