@

via via+2400px

 

Onze ViaVia actie
is al jarenlang een groot succes.

 

Graag willen we deze actie ook bij jou onder de aandacht brengen.
Jij verdient het!

 

Elke maand gaat er bij ons veel leuke post uit waarmee we onze ambassadeurs bedanken met een cadeaubon voor het aanbrengen van een nieuwe relatie.

Een voorbeeld: Het is zaterdag eind van de middag, je zit thuis aan tafel met vrienden en het gesprek komt op geld. Via geld komt het gesprek op verzekeringen. Doordat je over verzekeringen praat komt jouw financieel adviseur ter sprake. Jij vertelt hoe goed je bent geholpen, en hoe je altijd bij hen terecht kunt. Eén van je vrienden slaat die informatie op en stuurt ons de dag erop een mailtje met het verzoek om kennis te maken. Wij bellen hem op maandag, maken een afspraak en vragen ook altijd “hoe ben je bij ons terecht gekomen?“

Een ander voorbeeld: Je bent aan het werk en je collega vertelt over zijn dochter die haar eerste huis wil gaan kopen. Je collega huurt al jaren een woning en heeft géén idee wat een fijne hypotheekadviseur allemaal in huis moet hebben. Jij vertelt je goede ervaringen met Waar & Partners en geeft ons website adres door. Maanden later komt er een mail van je collega’s dochter binnen waarin jouw naam wordt genoemd. En zo zijn er nog veel meer scenario’s te bedenken waarin jij van een blije Waar & Partners klant opeens promoveert naar een ViaVia Ambassadeur! Concreet: Als jij een blije klant van Waar & Partners bent en iemand komt via jou bij ons terecht dan zijn wij daar blij mee. Als wij met die ViaVia tot zaken komen dan krijg jij van ons een cadeaubon, daar maken we jou nogmaals blij mee. Dat kun je één keer doen, maar dat kun je ook heel vaak doen!

In heel 2023 zijn onze cadeaubonnen hoger dan anders. Wij delen graag met jullie dat we een jubileumjaar hebben!

Kortom, je hoeft je financieel adviseur niet prijs te geven aan je vrienden of collega’s. Maar je kunt er ook voor kiezen om het wel te doen. De keuze is geheel aan jou!

Mocht je nog vragen hebben horen wij het graag >