@

Ons advies
Zeker van je zaak.
Da’s wel zo lekker

Zakelijk

Starten eigen bedrijf

Start u uw eigen onderneming of neemt u een bedrijf over? Dan komt er nogal wat op u af. Van financiering tot personeelsbeleid. Van beheer bedrijfspand tot het regelen van uw pensioen. Het is fijn om daarover te sparren met een onafhankelijke deskundige. Zo’n adviseur zijn wij.

Starten eigen bedrijf
Bedrijfsmiddelen en risico's

Bedrijfsmiddelen en risico's

Als ondernemer neemt u financiële risico’s. U kunt zich daar tegen verzekeren. Welke verzekeringen heeft uw onderneming nodig? Welke verzekeringen passen het beste bij u en uw bedrijf? Wij helpen u graag met onze kennis en ervaring.

Inkomen en continuïteit

Als ondernemer moet u ook stilstaan bij uw eigen toekomst. Wat gebeurt er als u degene bent die arbeidsongeschikt raakt? Hoe regelt u uw eigen pensioen, of het pensioen van uw partner? Wij wisselen hierover graag van gedachte met u.

Inkomen en continuïteit
Personeel en werkgeversrisico's

Personeel en werkgeversrisico's

Als ondernemer bent u verantwoordelijk voor uw medewerkers. U draagt de gevolgen van ziekteverzuim. En uw medewerkers kunnen schade bij klanten veroorzaken. Voor dit soort zaken kunt u zich verzekeren. Wij adviseren u graag en passend bij uw bedrijf.

VvE

Een Vereniging van Eigenaren is verantwoordelijk voor het beheer van een complex. Er is onderhoud en bijvoorbeeld een gebouwen-, opstal - en glasverzekering. Maar het bestuur is ook aansprakelijk voor het vrijkomen van asbest bij verbouwingen. Of voor foutief bestuur. Welke verzekeringen heeft uw VVE nodig? Wij helpen u.

VvE

Zakelijk financieel advies bij...

Arbeidsongeschiktheid

Arbeidsongeschiktheid

Contact

Rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering

Contact

Pensioen

Pensioen

Contact

 

Wij zijn er wanneer u ons nodig heeft

Wie zijn wij

078 - 681 18 30


Direct persoonlijk contact

Waar we wel naar streven is dat wanneer u een vraag of probleem heeft, u ons dit laat weten. Zodat we u kunnen helpen. Op dat moment praten wij met u van mens tot mens. Om vervolgens met alle ervaring en contacten die wij met andere deskundigen hebben, u zo goed mogelijk van dienst te zijn.